Здравният министър на Турция Фахреттин Коджа каза, че от понеделник

...
Здравният министър на Турция Фахреттин Коджа каза, че от понеделник
Коментари Харесай

Турция ще изисква от другата седмица отрицателен тест за коронавирус от всички пристигащи пътници

Здравният министър на Турция Фахреттин Коджа каза, че от понеделник всички пътници, пристигащи в страната, ще трябва да представят отрицателен тест за коронавирус, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Пътниците, които не представят отрицателен резултат от писиар тест, направен в рамките на 72 часа преди тяхното пристигане, няма да бъдат допускани да се качват на полети за Турция, заяви Коджа. Изискването ще важи до март.

Предвижда се правилото да се прилага за всички сухопътни и морски пътувания от сряда.

Коджа каза, че пътниците, идващи със самолет от Великобритания, Дания и Южна Африка, ще бъдат поставяни под карантина при пристигане в Турция, наред с изискването за представяне на отрицателен тест при заминаване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17343  В Италия и Гърция дойдоха първите ваксини на В Италия и Гърция дойдоха първите ваксини на " Пфайзер " и " Байонтек "  Кралица Елизабет II: Тази година доста хора желаят просто прегръдка за Коледа Кралица Елизабет II: Тази година доста хора желаят просто прегръдка за Коледа  Ваксините идват на следващия ден Ваксините идват на следващия ден
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР