Здравният министър проф. подписа няколко заповеди за разхлабване на мерките.

...
Здравният министър проф. подписа няколко заповеди за разхлабване на мерките.
Коментари Харесай

Здравният министър подписа няколко заповеди за разхлабване на мерките

Здравният министър проф. подписа няколко заповеди за разхлабване на мерките.

В първата се посочва, че учениците ще се върнат в клас на три групи - първи от 4 февруари в час влизат децата от 7, 8 и 12 клас. Две седмици по-късно, от 18 февруари, в училищата се връщат 5, 10 и 11 клас. Третата група - от 4 март, е от учениците от 6, 9 и отново - 12 клас.

Тоест, зрелостниците ще бъдат най-често в клас, заради завършването на училище.

От първи февруари се разрешават посещения в кина, школи за танцово и музикално изкуство, фитнес зали. Ограниченията са за частично запълване на капацитета. Отварят и моловете, но непълнолетни и малолетни ще могат да ходят там само с придружител.

От 1 март отварят заведения за хранене и развлечения, но без нощните заведения. И още - от 29 януари влизането у нас ще става само с негативен PCR тест.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18900  ЕС проверява съветската ваксина ЕС проверява съветската ваксина  Шуменска област излезе от алената зона на заболеваемост от COVID-19 Шуменска област излезе от алената зона на заболеваемост от COVID-19  Фризер за предпазване на имунизациите дойде в Перник Фризер за предпазване на имунизациите дойде в Перник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР