Здравната система ще издържи на епидемията, но се нуждае от

...
Здравната система ще издържи на епидемията, но се нуждае от
Коментари Харесай

Лекар: Здравната система ще издържи на епидемията

" Здравната система ще издържи на епидемията, но се нуждае от помощ ". Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на БЛС Николай Брънзалов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10327
" Не мисля, че нещо съществено се е променило за тези 3 седмици. Има по-голям брой тестове и съответно по-голям брой заразени. За съжаление не се спазват мерките. Когато има разлика в новооткритие случаи със 100 души, не можем да говорим за бум на заразените ", смята Брънзалов.

По думите му в Пловдив се създаде добра организация след заразата, която тръгна от мача.

Според него хората трябва да бъдат по-внимателни. " Не се изисква нищо особено от обществото - - спазване на дистанция и хигиена. Това е ", заключи зам.-председателят на БЛС.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10327  В Германия и Белгия ще тестват ваксина против ковид върху близо 4000 доброволци В Германия и Белгия ще тестват ваксина против ковид върху близо 4000 доброволци  Трябва ли хората с алергии да взимат по-сериозни ограничения, поради COVID-19? Трябва ли хората с алергии да взимат по-сериозни ограничения, поради COVID-19?  Русия записва над 6600 нови случаи на COVID-19 Русия записва над 6600 нови случаи на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР