Звездата от Сам вкъщи Маколи Кълкин в детството си бе

...
Звездата от Сам вкъщи Маколи Кълкин в детството си бе
Коментари Харесай

Сензация! Маколи Кълкин проговори за връзката си Майкъл Джексън и разкри дали е правил секс с него

Звездата от " Сам вкъщи " Маколи Кълкин в детството си бе един от приятелите на краля на попа Майкъл Джексън. Много от техните познати смятаха това приятелство за странно и дори намекваха, че е ставало въпрос за нещо повече.

Едва сега, след толкова години, Маколи Кълкин реши да разкрие какви всъщност са били отношенията му с Майкъл Джексън.



Самият актьор признава, че ранната слава не му е донесла нищо хубаво. Не е видял нищо от милионите, които е спечелил. Деспотичният му отец прибирал всичко. Вполедствие лошите отношения с родителите и бързо добитата слава му изиграват лоша услуга.

Единственият, който можел да разбере по това време как малкото момченце се чувства, бил Майкъл Джексън, който имал подобни проблеми като малък. Именно тази тъжна прилика сплотила така Маколи и Майкъл.

И защото за Майкъл Джексън често се спекулирало, че е педофил, връзката му с малкото момченце била възприета именно за такава.

Дори и години след смъртта на поп краля Маколи отрича да е долавял дори и най-малкия сексуален нюанс в поведението му.



" Майкъл се свърза с мен, защото благодарение на " Сам вкъщи " станах за един ден звезда и много хора се държаха с мен като към преждевременно пораснал. Той знаеше много добре как се чувствам. Успяваше да ме разбере. Между нас имаше приятелство в неговата най-чиста орма ", твърди Кълкин в интервю за Inside Of You.

" Никой от съучениците ми по това време не можеше да резбере какво е да живееш живота, който имах аз тогава. Майкъл беше преминал през същото. И искаше да не се чувствам самотен, по същия начин, както и той. Зная добре, че за всички нашето приятелство беше странно и дори подозрително, но в този момент чувствах връзката ни като нещо съвсем естествено и нормално ", твърди Маколи Кълкин.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР