За шест нови случая на коронавирус в Разлог съобщи кметът

...
За шест нови случая на коронавирус в Разлог съобщи кметът
Коментари Харесай

Шест нови случая на заразени с коронавирус в Разлог

За шест нови случая на коронавирус в Разлог съобщи кметът на общината Красимир Герчев, цитиран от БТА. Сред новозаразените има медицинско лице и дете.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9548
Всички новозаразени са свързани със заразената учителка от детска градина номер 5 в града, при която беше установен коронавирус.

Два нови случая на COVID-19 в Разлог, затвориха детска градина

От взетите двадесет и четири проби на деца, персонал и учители, шест са положителните, посочва Красимир Герчев в свое съобщение. Той допълва, че всички новозаразени са в добро състояние и без симптоматика. Те са карантинирани, а Регионалната здравна инспекция в Благоевград е уведомила личните им лекари.

Учителка в детска градина и журналист са сред новозаразените от коронавирус в област Благоевград

През следващите две седмици ще продължи тестването на контактните лица. Детската градина, в която има случаи на коронавирус няма да работи, посочва още Красимир Герчев. Градоначалникът отбелязва, че болестта не е отминала и призова жителите и гостите на общината да не омаловажават мерките за безопасност.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9548  Отмениха първия под наем полет с непознати туристи от Европа за България Отмениха първия под наем полет с непознати туристи от Европа за България  Вторите PCR проби на двете детски учителки от Перник са негативни Вторите PCR проби на двете детски учителки от Перник са негативни  Над 9500 станаха жертвите на ковид в Иран Над 9500 станаха жертвите на ковид в Иран
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР