За три месеца в риалитито „Фермата“ помакът Нури се превърна

...
За три месеца в риалитито „Фермата“ помакът Нури се превърна
Коментари Харесай

Става напечено: Дидо от Д2 с жестока закана към един от участниците във "Фермата"!

За три месеца в риалитито „ Фермата “ помакът Нури се превърна в един от най-критикуваните играчи в състезанието. Според повечето му съфермери той е прикрит и лъже каква е целта на участието му в шоуто.

Въпреки че мюсюлманинът многократно заяви, че не играе, за да спечели голямата награда от 100 000 лева и че ако я вземе, ще я дари, думите му така и не успяха да убедят съфермерите му. Особено след като той се раздаваше максимално във всяка битка, в която участваше и това успя да го предпази от елиминационен дуел буквално до последната седмица преди финала.

Само с една СНИМКА Мира Добрева издаде голяма интимна тайна

Именно тактиката на Нури в шоуто беше тема на разговор между вокалиста на Д2 Дидо и емигранта Роман. Според рокаджията помакът играе играта много хитро и добре знае какво прави. Музикантът за пореден път заяви, че съфермерите му трябва да са наивни, ако си мислят, че Нури не преследва победата, предвид факта колко много се старае. „ Виждаш този човек как играе. Вместо да си губиш времето и да анализираш дали е искрен или не, единственият ти полезен ход е да знаеш точно какъв противник имаш срещу себе си. Не съм си мислил дори за секунда, че Нури е безопасен и наивен човек. Напротив, имал съм най-много притеснения от него. И ако имам шанс, ще го отстрелям “, категоричен беше Дидо.

Съвсем скоро този шанс може и да му падне, защото във вътрешния дуел между Нури и Жоро тази вечер, нахъсаният IT търговец не успя да се пребори с помака. Нури остава в надпреварата за финала и нищо чудно да влезе в битка именно с Дидо, който така му е вдигнал мерника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР