За три дни курсанти от Националния военен университет /НВУ/ Васил

...
За три дни курсанти от Националния военен университет /НВУ/ Васил
Коментари Харесай

Курсанти от военния университет се подготвят по разгръщане на военно-полева болница

За три дни курсанти от Националния военен университет /НВУ/ " Васил Левски " във Велико Търново разкриха военно-полева болница и кухня за 400 човека, съобщиха от Министерството на отбраната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4962
Днес те участват в занятие по осигуряване на храна за настанените във военно-полевата болница.

300 полеви легла ще бъдат разположени в Двореца на културата и спорта във Варна

Началникът на НВУ полковник Иван Маламов е разяснил, че целта е да бъде възстановена способността за войсково хранене. В подготовката участват 92-ма курсанти от първи до пети курс от специализация " Материални средства, придвижване и транспорт ".



Тя се ръководи от старшини курсанти. Целта е петокурсниците да предадат на по-младите си колеги придобитите знания по доставка на хранителни продукти, приготвяне на храна и санитарна обработка на транспортните средства.

Полевата подготовка на курсантите се извършва в условията на противоепидемични мерки.

27 служители на МВР са заразени с коронавирус. Главсекът на МВР получил въпрос за гадже заради КПП - тата


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4962  Какви са новите данни за развиването на ковид в Бургас? Какви са новите данни за развиването на ковид в Бургас?  В най-хубавия случай: Три години ще са нужни за възобновяване на самолетните компании В най-хубавия случай: Три години ще са нужни за възобновяване на самолетните компании  Зоните за паркиране остават безвъзмездни до 20 април Зоните за паркиране остават безвъзмездни до 20 април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР