За съжаление, във Великобритания някои кръгове водят кампания по дискредитиране

...
За съжаление, във Великобритания някои кръгове водят кампания по дискредитиране
Коментари Харесай

Русия: Великобритания води кампания за дискредитиране на страната ни

За съжаление, във Великобритания някои кръгове водят кампания по дискредитиране на нашата страна, това е казал говорителят руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, предаде РИА Новости.

Прессекретарят на Кремъл е отговорил задочно на думи, казани от вътрешния министър на Обединеното кралство Доминик Рааб. Според ръководителя на силовото ведомство в Лондон Москва е започнала кампания по дискретизиране на усилията на учени от Оксфорд и компанията АстраЗенека за разработване на ваксина срещу COVID-19.

" Руската федерация винаги е била, е и ще бъде отворена за сътрудничество с всички държави по света в борбата срещу заразното заболяване. Ние установихме добри връзки със специалисти от Великобритания и работим добре. Подобни изказвания, при това направени от страна на официални лица, обаче най-малкото подкопават доверието, от една страна, и създават пречки за установяване на по-тясно сътрудничество. Подобни думи според нас са дезинформация ", е казал още Песков.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13372  Румъния регистрира нов връх на новозаразените с ковид Румъния регистрира нов връх на новозаразените с ковид  В Сливенско са установени 40 нарушавания на противоепидемичните ограничения В Сливенско са установени 40 нарушавания на противоепидемичните ограничения  Нови 834 случая на COVID-19 в Словения за денонощието Нови 834 случая на COVID-19 в Словения за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР