Засилване на проверките за прилагането на противоепидемичните мерки е било

...
Засилване на проверките за прилагането на противоепидемичните мерки е било
Коментари Харесай

Гърция затяга контрола на противоепидемичните мерки

Засилване на проверките за прилагането на противоепидемичните мерки е било решено на заседание при гръцкия премиер Кириакос Мицотакис, свикано заради увеличения брой на новоустановените случаи на заразяване с коронавируса в страната, съобщи телевизия Скай.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9053
За периода 4 - 8 юни в Гърция бяха установени 97 заразени с коронавирус, значително повече в сравнение с периода преди това.

Почти сто случая на коронавирус за 4 дни в Гърция

На заседанието са били разгледани епидемиологичните данни и е била отбелязана необходимостта от строго прилагане на съществуващите мерки с оглед на постепенното завръщане към " новата нормалност ".

За тази цел е решено да бъдат засилени проверките за прилагането на мерките, както и да бъдат наложени допълнителни мерки на локално равнище, където се прецени, че е необходимо, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9053  Канада позволи събирането на фамилии, разграничени от ковид Канада позволи събирането на фамилии, разграничени от ковид  Удължават изключителната епидемиологична конюнктура в страната? Удължават изключителната епидемиологична конюнктура в страната?  Украинският президент: Исках да се заразя с COVID-19 Украинският президент: Исках да се заразя с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР