Заразените с новия коронавирус в Израел станаха 4347. За последното

...
Заразените с новия коронавирус в Израел станаха 4347. За последното
Коментари Харесай

Сътрудник на израелския премиер е с коронавирус

Заразените с новия коронавирус в Израел станаха 4347. За последното денонощие броят им се е увеличил с 482. Състоянието на 80 души се оценява като тежко, 134 човека са оздравели, починали са 15 души, диагностицирани с коронавиру, прераде Ройтерс
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3170
Първи случай на зараза в еврейската държава беше регистриран на 27 февруари у човек, върнал се от Италия. Първият смъртен случай в страната датира от 20 март.

Въоръжени израелски войници ще помагат за прилагането на карантината заради коронавируса

Сътрудник на израелския премиер Бенямин Нетаняху също е дал положителен резултат на теста за коронавируса. На този етап не е ясно дали самият Нетаняху е бил изложен на риск от зараза.

" Ще предприемем действия в съответствие с указанията на министерството на здравеопазването ", заяви представител на израелските власти, който уточни, че е бил заразен парламентарен сътрудник на премиера. Въпросният човек е в добро състояние.

Израелският щаб за борба срещу COVID-19 заседава във военновременен бункер

Министерството на здравеопазването на Израел изисква 14-дневна самоизолация и евентуален тест за коронавирус на всеки, за когото се смята, че е бил в близост до заразен човек.

Заразеният сътрудник на Нетаняху е бил и в парламента по време на сесията му миналата седмица. На сесията присъстваха също премиерът и опозиционни депутати, с които трй се опитва да формира спешно правителство, за да може страната да се справи с епидемията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3170  Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново  Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия  Девет бойци са инфектирани с ковид в Сърбия Девет бойци са инфектирани с ковид в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР