Заразените с коронавирус в Перу са вече над 600 хиляди,

...
Заразените с коронавирус в Перу са вече над 600 хиляди,
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Перу са вече над 600 хиляди

Заразените с коронавирус в Перу са вече над 600 хиляди, предаде Франс прес, като се позова на перуанското здравно министерство.

Броят на заразените с Ковид-19 в южноамериканската страна е вече 600 438. През последните 24 часа са регистрирани 150 нови смъртни случая. Общият брой на починалите от вируса в Перу е 27 813.

Перу, с население от 33 милиона души, е третата най-тежко засегната от вируса страна в Латинска Америка след Бразилия (115 309 смъртни случая) и Мексико (60 480 смъртни случая).

С оглед на населението си, Перу е най-тежко засегнатата от Ковид-19 латиноамериканска страна - с 839 смъртни случая на един милион жители.

Перуанските власти въведоха ограничения за събирането на хора на едно място и наложиха полицейски час през уикендите, за да ограничат разпространението на заразата, за която има опасност да натовари непосилно здравната система на страната, допълва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11706  Първи случай на ковид в линията Газа Първи случай на ковид в линията Газа  Драстичен скок на инфектираните с COVID-19 и в Испания Драстичен скок на инфектираните с COVID-19 и в Испания  1278 новозаразени с ковид в Германия за денонощие 1278 новозаразени с ковид в Германия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР