Заради усложнената епидемиологичната обстановка и ограничаването на опасността от COVID-19

...
Заради усложнената епидемиологичната обстановка и ограничаването на опасността от COVID-19
Коментари Харесай

Болницата в Белоградчик с апел за дарения

Заради усложнената епидемиологичната обстановка и ограничаването на опасността от COVID-19 МБАЛ от " Проф. д-р Г. Златарски " ЕООД - Белоградчик отправиха апел за дарения. Това съобщават от община Белоградчик.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3712
За целта е открита дарителска сметка за набиране на средства, които ще се ползват за извършване на лечение и наблюдение на пациенти с коронавирусна инфекция в неусложнено състояние, съгласно заповед на министъра на здравеопазването.

В кампанията в помощ на заразени с коронавирус медици са събрани близо 130 хиляди лева

Дарените средства ще бъдат използвани също и за обособяване на самостоятелно помещение за лечение на пациенти с COVID- 19, за закупуване на лични предпазни средства за персонала и други неотложни нужди във връзка с лечението на диагностирани с коронавирус пациенти.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3712  Силен спад при продажбите на коли в Съединени американски щати Силен спад при продажбите на коли в Съединени американски щати  Кирил Домусчиев: Много хора ме отписваха, само че ще останат разочаровани! Кирил Домусчиев: Много хора ме отписваха, само че ще останат разочаровани!  Монтират дезинфектанти на банкомати Монтират дезинфектанти на банкомати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР