За първи път в историята на Празника на розата казанлъшката

...
За първи път в историята на Празника на розата казанлъшката
Коментари Харесай

Казанлъшката Царица Роза ще бъде избирана онлайн

За първи път в историята на Празника на розата казанлъшката Царица Роза ще бъде избирана онлайн.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5560
Това е съобщил кметът на общината Галина Стоянова на онлайн пресконференция тази сутрин, информират от пресцентъра на общината.

Розопроизводители в колапс, искат целеви помощи за бранша

Това става след решението на кметовете на общините в Казанлък, Карлово и Павел баня Празникът на розата да бъде отменен, заради обявеното извънредно положение в страната по повод борбата с разпространението на covid-19.
Коронясването на новата Царица Роза също ще се организира в интернет.

Всяка година в конкурса за най-красива казанлъчанка участват само абитуриентки от местните училища. Обмисля се възможността претендентките за короната да участват със собствено промо видео, уточняват от пресцентъра на общината.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5560  Ето какво се случва във Факултета поради COVID-19

Ето какво се случва във Факултета поради COVID-19  Турски мафиотски необут излезе от пандиза поради COVID-19 Турски мафиотски необут излезе от пандиза поради COVID-19  Конспиративна доктрина: Бил Гейтс е основал ковид, с цел да постави микрочипове в главите на хората Конспиративна доктрина: Бил Гейтс е основал ковид, с цел да постави микрочипове в главите на хората
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР