Започвам дело срещу бившата шефка на дирекция „Българско гражданство” заради

...
Започвам дело срещу бившата шефка на дирекция „Българско гражданство” заради
Коментари Харесай

Каракачанов завежда дело за клевета срещу бившата шефка на дирекция „Българско гражданство”

Започвам дело срещу бившата шефка на дирекция „ Българско гражданство” заради клеветите и обвиненията, които бяха отправени по мой адрес. Това каза при посещението ви вя Пловдив министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Той подчерта, че до няколко дни ще подаде молба в съда по повод на обвиненията за корупция срещу него, пише trafficnews.bg.

В Пловдив военният министър коментира офертите за закупуването на нови изстребители в състава на българската армия. Той подчерта, че в момента комисията работи по сравнителния анализ между офертите на трите държави САЩ, Швеция и Италия между моделите „ Евро Файтер ", " Грипен " и F16. „ Трябва да се направи анализ не само на цената, какво е предложил като въоръжение и най-вече като логистична поддръжка. Защото животът на един самолет е 30-40 години. Много е важно колко ще струва поддръжката за всяка една година поотделно, защото това се плаща на годишна база”, заяви военният министър.

В самото начало на срещата си с пловдивските представители на ВМРО Каракачанов, който е и председател на партията призова жителите на Пловдив да дадат рамо на инициативата за изграждането на паметник на българския революционер Тодор Александров. Мястото за изграждането е избрано да бъде улицата, носеща неговото име в пловдивския район „ Южен”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР