За последното денонощие на територията на област Хасково са взети

...
За последното денонощие на територията на област Хасково са взети
Коментари Харесай

71-годишен с бронхопневмония е с коронавирус в Хасково

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети шест проби за наличие на коронавирусна инфекция. Четири проби са взети от МБАЛ-Хасково. Това съобщиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10443
Три от тях са контролни на 31-годишния мъж, 55-годишната жена и 67-годишната жена от община Хасково. Трите проби са отчели отрицателен резултат и предстои днес пациентите да бъдат изписани и поставени под карантина на домашно лечение.

Четвъртата проба е на 71-годишен мъж от община Димитровград с бронхопневмония, настанен в Инфекциозно отделение. Пробата е отчела положителен резултат. Контактните лица са издирени и са им връчени предписания.

Другите две проби са взети от РЗИ-Хасково. Те все още се обработват. Двете проби, взети от МБАЛ-Харманли на 13 юли, са отчели отрицателен резултат.

Новите случаи на COVID-19 у нас са 234

Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за още два положителни случая за Коронавирус 19 на територията на областта. Те са на две жени на 57 години и на 43 години от община Димитровград. И двете проби са направени извън областта, но жените живеят на територията на общината. Епидемиологичното проучване продължава в днешния ден. Националната информационна система отчита два случая поради корекция на информацията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10443  Проф. Иво Кременски: Появяват се нови разновидности на ковид Проф. Иво Кременски: Появяват се нови разновидности на ковид  Пациент на 97 година с ковид е признат в МБАЛ-Смолян Пациент на 97 година с ковид е признат в МБАЛ-Смолян  Фалшиви проби за PCR се търгуват за 40 евро на границата с Гърция Фалшиви проби за PCR се търгуват за 40 евро на границата с Гърция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР