За последното денонощие в област Хасково от направените контролни проби

...
За последното денонощие в област Хасково от направените контролни проби
Коментари Харесай

В област Хасково четирима са излекувани от COVID-19

За последното денонощие в област Хасково от направените контролни проби за коронавирусна инфекция четири са отчели отрицателен резултат и една положителен. Напълно излекувани са две жени на 39 и 62 години и двама мъже на 42 и 48 от община Димитровград, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11034
Положителна остава контролната проба на 18-годишно момче от община Ивайловград.

В същото време към РЗИ-Хасково е постъпила информация за два нови положителни случая на COVID-19. Те са на мъж на 27 години от община Ивайловград, на който е връчено предписание за поставяне под карантина и контактните му лица са установени, и мъж на 30 години от община Димитровград. Той е бил хоспитализиран в инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково. Контактните му лица са били издирени и са им били връчени предписания за поставяне под домашна карантина.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково, към момента са 91, уточняват от щаба. От тях шест са хоспитализирани в МБАЛ - Хасково, един в болница извън областта, тридесет и двама са на домашно лечение, двама са починали и петдесет излекувани. В това число се включват и обявените за последното денонощие четири напълно излекувани, регистрирани 2 нови случая и един починал.

Ето къде са новите заразени от COVID-19 в страната

Общо под карантина на територията на областта са поставени 274 човека, допълва БТА.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11034  Ето къде са новите инфектирани от COVID-19 в страната Ето къде са новите инфектирани от COVID-19 в страната  33 нови случаи на COVID-19 в дом 33 нови случаи на COVID-19 в дом " Възраждане " в Русе  Над 1400 жертви на COVID-19 в Съединени американски щати за 24 часа Над 1400 жертви на COVID-19 в Съединени американски щати за 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР