За невероятна наглост от страна на шофьори алармира очевидец, цитиран

...
За невероятна наглост от страна на шофьори алармира очевидец, цитиран
Коментари Харесай

Тотална наглост на шофьори по Крайбрежната алея във Варна

За невероятна наглост от страна на шофьори алармира очевидец, цитиран от " Петел ". " Някои изтръгват забранителния знак на Крайбрежната алея, за да навлизат в забранената зона и да си правят дрифт на плажа ", разказа варненецът.
Ето какво се случва всеки ден по Крайбрежната алея:
" Вече стана масова практика автомобилите да си съкращават пътя и да избягват трафика, минавайки от басейна до кръговото и обратно по Крайбрежната алея, нарушавайки знаците и пречещи на разходките на гражданите, особено сутрин и вечер.
Всяка вечер автомобил или автомобили премахват знака за забрана на движението откъм 4-та буна влизат до плажа на 3-та буна и правят дрифт из плажа.
Вчера пък сватбарска колона от коли с шуменска регистрация, изхвърли знака в храстите и премина с параден ход през цялата забранена за автомобили алея.
Питам къде е полицията, къде е контрола!? Общинските инспектори също следва да се разходят из Морската градина и да видят как разхождащите се сутрин от 6 - 6:30 ч. сутрин до късна вечер пуснатите свободно да се разхождат големи кучета налитат (може би безобидно) на децата и ги плашат. А за оставените по плажа големи купчини с фекалии просто да не говорим. Но все пак дали някой от общината, на когото му плащаме заплата за това, ще направи едно изморително усилие да се разходи там, но без кола!? ", пише човекът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР