За много Холивудски звезди голите сцени са абсолютно табу, пише

...
За много Холивудски звезди голите сцени са абсолютно табу, пише
Коментари Харесай

Холивудски звезди, станали известни с ГОЛИ сцени

За много Холивудски звезди голите сцени са абсолютно табу, пише Канал 3. Въпреки това в гилдията има и смелчаци. Интересното е, че повечето актьори се съгласяват да покажат всичко пред камера, още при прохождането си в шоубизнеса. Голата плът отваря врати, а и за един актьор е важно да демонстрира, че би направил всичко, за да влезе в образ.



Кристина Ричи

Много знаменитости от света на киното не могат да се похвалят с перфектни тела, но въпреки това, в името на Седмото изкуство, са правили компромиси.



Росарио Доусън

Кой би предположил, че миловидната Кейти Холмс е имала гола сцена, при това в тв-продукция. Голи са се снимали доказани актриси като Хелън Мирън и съименичката й Хелън Хънт, Рийз Уидърспуун, Мариса Томей. Списъкът продължава с една от ветеранките в Холивуд - Кати Бейтс, а в случай, че сте гледали " Парола Риба-меч ", едва ли сте забравили щедростта на Холи Бери, която смело свали горнището на банския си.



Сред непукистките в бранша са Анджелина Джоли , Ан Хатауей, Мишел Уилямс, Кристина Ричи, Кристен Стюърт от " Здрач " и Ана Пакуин от " Истинска кръв ".

Вижте ги!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР