Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела

...
Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Мездра и съпругата му са пострадали при смъртоносната катастрофа край Луковит

Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела са пострадалите врачани при жестоката катастрофа край Луковит в неделя, при която загина възрастна жена, съобщава BulNews.bg.

Припомняме, че инцидентът стана към 17 часа на пътя София - Плевен, на около 1 км преди село Радомирци. Сблъскали се лек автомобил " Нисан Кашкай ", управляван от 56-годишен мъж от Луковит, и " Фолксваген Голф " с водач 19-годишен младеж от село Бежаново. Ударът е станал в момент, в който водачът на японското возило извършвал маневра обръщане в обратна посока.

При катастрофата на място е починала 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на " Нисан " -а. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев /55 г./ и съпругата му Весела Илиева /51 г./, която е служител в Териториалното поделение на НОИ - Враца.

И двамата са ранени при жестокия удар, като по-тежко е състоянието на жената. Тя е настанена в плевенската УМБАЛ " Д-р Георги Странски ", като лекарите се борят за живота й. Съпругът и също е в боолница, но травмите му не са сериозни.

Семейството е от Враца, като Сашо Илиев е бивш служител на общината. Весела Илиева държи магазина за обувки на фирмата " GiAnni " в центъра на Враца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР