Законът трябва да урежда трайни отношения, но има изключения назад

...
Законът трябва да урежда трайни отношения, но има изключения назад
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Не се стигна до съществени ограничения на българските граждани

Законът трябва да урежда трайни отношения, но има изключения назад в историята.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7536
Това заяви правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ " Св. в предаването " Лице в лице ", коментирайки извънредното законодателство след 13 май и как ще се регламентират мерките срещу пандемията.

Два месеца имахме обявено извънредно положение. Това извънредно положение даваше правната възможност да се допусне временно, но пропорционално спрямо целта, ограничение на някои права. Не се стигна до съществени ограничения на българските граждани, посочи той.

След отпадането на извънредното положение ще останат една част от мерките. Ще остане тази част от закона, която дава защита на българските гражданите. Целта е да се продължат тези от мерките, които са благоприятни за хората. Продъжава целия социален пакет, мярката 60 на 40, безлихвените заеми, не могат да се налагат запори и възбрани, обясни Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ " Св..

По думите му продължават защитните правила по приключване на учебната година за учениците.

Здравният министър има тези правомощия поне от десетилетие. По думите му в промяната в закона за здравето се дава възможноста да се обжалват решенията на здравния министър.

Успяхме да действаме превантивно в тази ситуация на коронавирус, заяви правосъдният министър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7536  1872 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 1872 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  Дефицитът на Китай е достигнал 29,7 милиарда $ Дефицитът на Китай е достигнал 29,7 милиарда $  Първият случай на инфектирана котка с ковид в Испания Първият случай на инфектирана котка с ковид в Испания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР