За да отговори на нуждите на обществото в условията на

...
За да отговори на нуждите на обществото в условията на
Коментари Харесай

Национален чат за първа психологическа помощ открива БЧК

За да отговори на нуждите на обществото в условията на извънредното положение в страната, породено от пандемията COVID-19 и повишеното ниво на стрес, Българският Червен кръст стартира нова услуга - национален онлайн чат, информират от БЧК.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3046
На уебсайта на организацията - www.redcross.bg, близо 30 специалисти по психосоциална подкрепа всеки ден от 10.00 ч. до 12.00 ч. и от 15.00 ч. до 17.00 ч., както и от 20.00 ч. до 22.00 ч., ще предоставят безплатна и конфиденциална подкрепа на хората, които са вкъщи и изпитват затруднения при справянето с настоящата обстановка.

Всеки, който има нужда от подкрепа, може да пише в чата във всеки един момент, а екипът, предоставящ услугата, ще отговаря в рамките на посочените часове.

Професионалистите от БЧК ще предоставят и информация за дейностите на организацията, насочени към нуждаещите се граждани по време на извънредното положение, както и за мерките на правителството относно ограничаването на разпространението на коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3046  Миряни съблюдават отдалеченост по време на литургия в Миряни съблюдават отдалеченост по време на литургия в " Александър Невски "  Светият синод се среща с Томислав Дончев Светият синод се среща с Томислав Дончев  Мъж, който не би трябвало да почине от ковид, умря от ковид Мъж, който не би трябвало да почине от ковид, умря от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР