За всички е ясно, че трябва да се научим да

...
За всички е ясно, че трябва да се научим да
Коментари Харесай

Бургазлия, който се лекува в столична болница, е с положителна проба за COVID-19

За всички е ясно, че трябва да се научим да живеем по различен начин. И благодаря на всички за разбирането в този напрегнат период. Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7246
47 остават случаите на заразени с коронавирус в Бургас. 26 са излекувани, 7 са в болница в добро общо състояние, като един от тях е отново включен на кислородотерапия.

От вчера има още един излекуван.

Бургазлия, който е настанен за лечение в софийско кардиоотделение, е дал положителен резултат от теста за коронавирус, седмица след приема му там, и ще продължи лечението си в столичното здравно заведение.

Днес се изследват 45 служители на бургаските Центрове за настаняване от семеен тип, 9 служители от кухнята към бургаската полиция, както и 97 служители на домове за стари хора в областта.

Взетите проби на служителите на Дома за стари хора „ Цвета и Анка Върбанови “ и другите ЦНСТ в Бургас са отрицателни.

Нова жертва на коронавируса у нас

Екипите на УМБАЛ – Бургас и Спешна помощ са осигурени с необходимите защитни облекла и предпазни средства стана ясно от заседанието на щаба днес.

Забелязва се увеличение на поставените под карантина. Към днешна дата 398 са жители на областта и 300 са в Бургас.

Ежедневно продължават доставките на хранителни пакети по програмата на Общински съвет – Бургас, както и на семействата на деца от детски градини и училища, които са подадени от директорите на учебните заведения.

Междувременно и в Бургас от утре заведенията с площи на открито имат право да осъществяват дейност спрямо заповедта на министъра на здравеопазването. Контролът за спазването на изискванията е изцяло на Българската агенция по безопасност на храните и РЗИ.

" Подготвяме общинските басейни и тенис кортове, за да ги отворим, при стриктни правила за ползването им ", каза още кметът Николов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7246  Какво плануват измененията в Закона за здравето след края на изключителното състояние? Какво плануват измененията в Закона за здравето след края на изключителното състояние?  Италианка споделя, че е била болна от COVID-19 още през декември Италианка споделя, че е била болна от COVID-19 още през декември  Европейски Съюз не изключва възобновяването на вътрешния туризъм това лято Европейски Съюз не изключва възобновяването на вътрешния туризъм това лято
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР