За времето от 15 март до 5 април във Видинско

...
За времето от 15 март до 5 април във Видинско
Коментари Харесай

12 души избягаха от карантината си във Видинско

За времето от 15 март до 5 април във Видинско са образувани общо 12 досъдебни производства за нарушения на противоепидемичните мерки в условията на обявено извънредно положение. Това съобщават от Областна дирекция на МВР във Видин.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4334
Разследванията са образувани по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс, предвиждащ наказание до 5 години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 50 000 лв.

Четири нови случая на нарушаване на карантината във Видинско

През изминалата седмица са образувани нови четири случая на нарушаване на домашна карантина, които са разследват от видинската полиция под надзора на прокуратурата.

Два от тях са в РУ-Видин, по един случай в РУ-Кула и РУ-Белоградчик. Разследванията се провеждат под ръководството на прокурори от Районна прокуратура - Видин.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4334  Чехия записва рекордно невисок растеж за 24 часа на новите инфектирани Чехия записва рекордно невисок растеж за 24 часа на новите инфектирани  Търси се вид страната да помогне на болничното заведение в Белоградчик Търси се вид страната да помогне на болничното заведение в Белоградчик  Новият ковид изостря още повече неравенствата в Съединени американски щати Новият ковид изостря още повече неравенствата в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР