Забраната за руската ваксина „Спутник V“ в Украйна стана с

...
Забраната за руската ваксина „Спутник V“ в Украйна стана с
Коментари Харесай

Украйна официално забрани руската ваксина Спутник V

Забраната за руската ваксина „ Спутник V “ в Украйна стана с правителствено постановление. В него се подчертава, че „ регистрирането на ваксини, произведени в държава, призната от украинския парламент, като държава-агресор, е забранено “, посочва БНР.

По-рано, украинските власти неколкократно заявиха, че страната няма да използва руските ваксини, наричайки ги „ хибридно оръжие на Русия срещу Украйна “.

Украйна изостава във ваксинационната си програма. Заразените от началото на пандемията са 1,25 милиона, а починалите от усложнения са 23 934.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19594  Европейската организация за медикаментите желае да знае кои ваксини са ефикасни против разновидностите на COVID-19 Европейската организация за медикаментите желае да знае кои ваксини са ефикасни против разновидностите на COVID-19  Над 13 милиона британци са имунизирани, съобщи Борис Джонсън Над 13 милиона британци са имунизирани, съобщи Борис Джонсън  В Сърбия дойде втора пратка от китайската ваксина на В Сърбия дойде втора пратка от китайската ваксина на " Синофарм "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР