Жителят на щата Орегон Бил Лапсчис, ветеран от Втората световна

...
Жителят на щата Орегон Бил Лапсчис, ветеран от Втората световна
Коментари Харесай

104-годишен мъж пребори COVID-19

Жителят на щата Орегон Бил Лапсчис, ветеран от Втората световна война, е оздравял след заразяване коронавируса, съобщи тв канал " Фокс нюз " цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3800
Според информацията 104-годишният Лапсчис е вероятно най-възрастният човек, възстановил се от инфекцията. Той е отпразнувал рождения си ден в началото на тази седмица.

101-годишна жена се възстанови от COVID-19 в Нидерландия

Мъжът, който е служил през войната на Алеутските острови, е един 15-те обитатели на дом за ветерани в град Лебанон, Орегон.

Двама от пребиваващите в дома са починали през тази седмица.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3800  Смъртните случаи от ковид в Иран се усилиха на 3160 Смъртните случаи от ковид в Иран се усилиха на 3160  Ще има ексклузивен Председателски съвет в Народното събрание Ще има ексклузивен Председателски съвет в Народното събрание  СЗО: Над 95% от умрелите от ковид в Европа са на повече от 60 години СЗО: Над 95% от умрелите от ковид в Европа са на повече от 60 години
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР