Жестоко убийство потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „Крал

...
Жестоко убийство потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „Крал
Коментари Харесай

Хладнокръвно убийство на бизнесмен потресе Сърбия!

Жестоко убийство потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „ Крал Александър “ посред бял ден с три куршума, съобщава сръбският „ Блиц “.

За престъплението, извършено преди две седмици, е задържана 70-годишната пенсионерка Стоянка Цока Стоянович. Тя е арестувана няколко часа след убийството.

Сега, обаче, се появиха шокиращи кадри от местопрестъплението (ВИЖТЕ ТУК) , които ясно показват убийството на инвеститора Зоран Трифунович. Те са заснети от намираща се наблизо охранителна камера.
Видеото показва как Стоянович се приближава небрежно към Трифунович и разменя с него няколко думи. След това стреля по него. Раненият инвеститор пада на земята, а пенсионерката стреля още два пъти – в стомаха и в главата му.

Трупът на Трифунович е открит в ранното утро на 2 септември. Полицията веднага пристигнала на място, но само констатирала смъртта на бизнесмена. Пристигнала родственица на Трифунович, която казала, че Стоянович била в конфликт с него заради неизплатени заплати, но не вярва тя да го е убила.

Полицията веднага претърсила няколко къщи в района и арестувала Стоянович в леглото ѝ. Тя отрекла да има връзка със случилото се докато полицията претърсвала дома ѝ. Дори и след като пистолетът бил открит, тя продължавала да не се признава за виновна.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР