Жена си е купила месо от магазин в Монтана, но

...
Жена си е купила месо от магазин в Монтана, но
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Ужасяваща находка! Жена си купи месо в Монтана и изтръпна от гнусотията вътре

Жена си е купила месо от магазин в Монтана, но е останала потресена от това, което е открила в него, след като го е отворила в дома си. Покупката е направена в Кауфланд в северозападния град. Ето какво пише жената:
" Здравейте, сега ще ви покажа какво месо ни продават в Кауфланд.Закупихме го днес и останахме потресени от това, коет видяхме!Въте в месото ясно се вижда някаква течна гадна маса подобна на гной и язви пълни с тази лепкава течност... ", пише потърпевшата.





Веднага под поста заваляха негативни коментари и реакции.

" Калоян Петров Купувал съм и аз от Кауфланд. Това се случва когато животното е било болно и вратът му е гноясал от инжекциите. Непоносима смрад,а то може и да е било умряло преди това.

Десислава Грозданова Веднага в БАБХ! Ако не знаете къде е ще Ви кажа,но не оставяйте нещата така.Знам че е по-лесно да се върне и да си приберете парите,но си помислете за тези по вас,които ще си закупят.

Georgi Zahariev Тези образувания може да се окажат доста опасни паразитни заболявания, дайте го за изследване!!! ", гласят част от коментарите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР