Жена на 62 г. от гр. Дряново е починала в

...
Жена на 62 г. от гр. Дряново е починала в
Коментари Харесай

COVID-19 взе първа жертва в община Дряново

Жена на 62 г. от гр. Дряново е починала в МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " -Велико Търново с двустранна вирусна пневмония, усложнена с остра дихателна недостатъчност, съобщи РЗИ в Габрово. С това смъртните случаи с коронавирус в региона вече са 9.

За последните 24 часа в РЗИ-Габрово са съобщени 17 потвърдени случаи на COVID-19. 9 от тях са в община Габрово, а по 4 са в Севлиево и Дряново.

От заразените две лица са хоспитализирани с вирусна пневмония, 11 души са с грипоподобни симптоми и провеждат домашно лечение, трима към момента са без симптоми на заболяването.

Новорегистрираните случаи са епидемиологично проучени. Изготвени са и са връчени предписания на контактните лица на заболелите за задължителна 14-дневна домашна изолация.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13549  Маските стават наложителни навън. Министър Ангелов разяснява и обстановката с президента Маските стават наложителни навън. Министър Ангелов разяснява и обстановката с президента  Обсъждат се спомагателни противоепидемични ограничения за област Смолян Обсъждат се спомагателни противоепидемични ограничения за област Смолян  Проф. Витанов: Може да стигнем 5000 инфектирани с COVID-19 на ден Проф. Витанов: Може да стигнем 5000 инфектирани с COVID-19 на ден
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР