Епидемията от COVID-19 в нашата страна все още не е

...
Епидемията от COVID-19 в нашата страна все още не е
Коментари Харесай

Китай: Епидемията от COVID-19 не е приключила

Епидемията от COVID-19 в нашата страна все още не е приключила, това каза китайският премиер Ли Къцян, предаде РИА Новости.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8361
Министър-председателят на азиатската държава в пространна реч пред парламента в Пекин е представил отчет за работата на ръководеното от него правителство. " Благодарение на упоритата работа и саможертвите на китайските граждани ние постигнахме огромни успехи в борбата срещу коронавируса. Към днешна дата обаче не можем да кажем, че сме победили окончателно заразата. През нас има много и тежки задачи ", е казал още той.

Китай без цели за растежа на БВП през тази година

Ли Къцян е подчертал необходимостта от мобилизацията на всички налични ресурси за преодоляването на негативните икономически и социални последици на кризата.

Премиерът на Китайската народна република е допълнил, че епидемията е била най-голямото предизвикателство и за правителството, и за обикновените граждани от създаването на страната (1949 г.).

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8361  Изписан е и последният пациент с Коронавирус -19 от силистренската болница Изписан е и последният пациент с Коронавирус -19 от силистренската болница  Дариха преносима УВ-лампа за стерилизация на болничното заведение в Търговище Дариха преносима УВ-лампа за стерилизация на болничното заведение в Търговище  От през днешния ден влизането в Сърбия е без отрицателен тест за ковид и без карантина От през днешния ден влизането в Сърбия е без отрицателен тест за ковид и без карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР