Електронните книги стават все по-популярни заради своето удобство пред хартиените

Електронните книги стават все по-популярни заради своето удобство пред хартиените ...

Обичате да четете? Тогава тези технологии са за вас.Електронните книги стават все по-популярни заради своето удобство пред хартиените книги. Това е разбираемо, защото на един четец човек може да събере хиляди електронни книги.

Новият епизод на Ctrl Min Tech  представя няколко приложения, благодарение на които можете да носите любимото си четиво навсякъде с вас. Ето пет от тях:

Kindle

Платформата за четене на Amazon. Осъществявайте достъп до електронните си книги на Kindle на всяко устройство, синхронизирано, за да можете да вземете там, където сте спрели, и да синхронизирате с Goodreads.

BookFunnel

Чудесен начин да откриете нови автори като прочетете някоя безплатна глава от книга, разкази и дори романи. Поддържа синхронизация с Kindle.FB Reader

Този софтуер за четене поддържа най-популярните формати на ebook и е изключително приспособим. Достъпът до тях се осъществява от локалната памет или Google Drive.

Ibooks

Книжарницата на Apple за книги и аудиокниги. Проектиран да бъде лесен за използване и достъпен през всяко устройство на Apple.

Prolific Works

Подобно на BookFunnel, тази мрежа е създадена, за да помогне на читателите да открият нови автори с промоционални творби за безплатно четене.

Източник: blitz.bg