Една от новите мерки, които Белград ще въведе в съответствие

...
Една от новите мерки, които Белград ще въведе в съответствие
Коментари Харесай

В Белград затварят зеленчуковите пазари, намаляват работното време на магазините

Една от новите мерки, които Белград ще въведе в съответствие с решението на Републиканския щаб за извънредни ситуации, е затварянето на всички зеленчукови пазари, които досега работеха по три дни в седмицата, с цел намаляване на контактите и предотвратяване на разпространяването на коронавируса, заяви председателят на общината в Белград Никола Никодиевич, предаде Танюг.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3183
Никодиевич каза за ТВ Първа, че има достатъчно пресни плодове и зеленчуци в магазините и подчерта, че гражданите няма да бъдат ощетени. Той добави, че една от новите мерки е допълнително намаляване на работното време на магазините през уикенда, които ще работят до 13 часа заради полицейския час, който в събота и неделя започва от 15 часа.

Сърбия планира да инвестира пет милиарда евро за справяне с COVID-19

Никодиевич заяви, че от утре ще започне дезинфекция на междублоковите пространства и механизацията, която досега е била използвана за борба срещу комарите в летния период, сега ще бъде използвана за дезинфекция, допълва БТА.

Сърбия регистрира 82 нови случая на коронавирус през последното денонощие

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3183  Ген. Мутафчийски разкри по какъв начин ще се действа в църквите по време на празниците Ген. Мутафчийски разкри по какъв начин ще се действа в църквите по време на празниците  Англия тества нов дихателен уред, създаден с присъединяване на екипа на Англия тества нов дихателен уред, създаден с присъединяване на екипа на " Мерцедес " във Формула 1  Томислав Дончев ще оповести решението за помощта 60/40 за бизнеса Томислав Дончев ще оповести решението за помощта 60/40 за бизнеса
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР