Един човек е починал от COVID-19 в Бургас, общо 3

...
Един човек е починал от COVID-19 в Бургас, общо 3
Коментари Харесай

Един човек е починал от COVID-19 в Бургас, три са новорегистрираните случаи в областта

Един човек е починал от COVID-19 в Бургас, общо 3 са новорегистрираните случаи. Това съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Бургас, цитирани от " Фокус ".

Данните сочат регистрираните случаи за периода от 21 до 23 август. Два са установените случаи в Камено, а един - в Бургас. При единия случай протичането е било тежко, заболелият е бил хоспитализиран в реанимация, след което е починал.

" Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са 402. Излекувани са 308 лица. Общият брой на починалите до момента е трима души. Хоспитализирани общо в Инфекциозно отделение в град Бургас са 10 пациенти. На домашно лечение са 81 лица, заболелите летовници общо за момента са трима, от които 1 е бил хоспитализиран ", посочват още от Регионалната здравна инспекция в Бургас.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11691  216 души са излекувани от общо 247 инфектирани с COVID-19 във Видин 216 души са излекувани от общо 247 инфектирани с COVID-19 във Видин  Девет случая на ковид в област Перник в интервала от 21 до 23 август Девет случая на ковид в област Перник в интервала от 21 до 23 август  Китай почна да имунизира Китай почна да имунизира
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР