Европейският съюз трябва да постигне споразумение за мерките срещу кризата

...
Европейският съюз трябва да постигне споразумение за мерките срещу кризата
Коментари Харесай

Париж: ЕС трябва да се споразумее по мерките срещу кризата през следващите 24 часа

Европейският съюз трябва да постигне споразумение за мерките срещу кризата през следващите 24 часа, провалът не е вариант, заяви днес френският финансов министър Брюно Льо Мер, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4712
" Европа трябва да може да използва Европейския стабилизационен механизъм, нуждаем се от парите, които той може да осигури ", допълни Льо Мер.

Световната търговия вероятно ще се свие с до 32% заради пандемията

" Има споразумение с Германия и други страни, че се нуждаем от фонд на ЕС, за да се финансира възстановяването на икономиката ", посочи още той.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4712  Китай подарява на Сърбия две лаборатории за тестване на ковид Китай подарява на Сърбия две лаборатории за тестване на ковид  Проверки в аптечната мрежа в Ловешка област Проверки в аптечната мрежа в Ловешка област  Световната търговия евентуално ще се свие с до 32% поради пандемията Световната търговия евентуално ще се свие с до 32% поради пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР