Европейският парламент съобщи, че ще заседава извънредно на 16 и

...
Европейският парламент съобщи, че ще заседава извънредно на 16 и
Коментари Харесай

ЕП с извънредно заседание заради коронавируса

Европейският парламент съобщи, че ще заседава извънредно на 16 и 17 април в Брюксел, за да приеме резолюция за епидемията от COVID-19, както и възможни нови предложения на Европейската комисия за преодоляване на последиците от разпространението на заразата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3807
Предпазните мерки, въведени от ЕП за ограничаване на епидемията, не засягат законодателната работа, се отбелязва в съобщението. ЕП използва наскоро за първи път възможността за гласуване от разстояние, като се предвижда работата да продължи по този начин, докато е необходимо.

ЕС отговаря на епидемията от COVID-19 с мерки за 2,77 трилиона евро

През март ЕП реши да не заседава в Страсбург поне до септември като мярка в условията на епидемия. Подобно решение бе прието за пръв път в историята на институцията, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3807  457 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 457 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  Работодателите би трябвало да лимитират до най-малко директните контакти сред работещите Работодателите би трябвало да лимитират до най-малко директните контакти сред работещите  Посланик Секизкьок разкри за какво в Турция няма изключително състояние поради COVID-19 Посланик Секизкьок разкри за какво в Турция няма изключително състояние поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР