Европейските лидери ще имат видеоконференция идната седмица, за да дискутират

...
Европейските лидери ще имат видеоконференция идната седмица, за да дискутират
Коментари Харесай

Лидерите на ЕС ще проведат видеосреща на върха за COVID-19 на 29 октомври

Европейските лидери ще имат видеоконференция идната седмица, за да дискутират как да координират по-добре усилията си срещу пандемията от Ковид-19 с оглед на резкия ръст на инфекцията в страните членки, съобщи тази вечер председателят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в в Туитър, цитиран от БTA.

Това ще бъде първата от видеосрещите на върха, които лидерите на ЕС се ангажираха да провеждат редовно, за да обсъждат начините за борба с пандемията.



" Трябва да засилим колективните си усилия в борбата срещу COVID-19 ", каза Мишел в туита си.

Срещата ще започне в късния следобед и ще се състои ден след като Европейската комисия, както се очаква, ще обяви нови планове за укрепване на сътрудничеството между страните членки в тестирането на стратегии, в проследяването на контактите на заразените и по дължината на срока на карантината, съобщиха служители.

27-те страни от ЕС поведоха борбата срещу коронавируса с различни, често конфликтни мерки през първите месеци на пандемията. Очаква се по-тясната им координация сега да предотврати повторението на тези различия, наблюдавани през първата вълна.

Националните мерки все още се различават значително.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13609  Тайландският министър председател може да анулира изключителните ограничения, само че протестиращите желаят повече Тайландският министър председател може да анулира изключителните ограничения, само че протестиращите желаят повече  Рим постанова нощен полицейски час поради ковид Рим постанова нощен полицейски час поради ковид  Почина доброволец в клиничните проби на имунизацията против COVID-19 Почина доброволец в клиничните проби на имунизацията против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР