Европейската комисия ще одобри утре сключването на договор с производителя

...
Европейската комисия ще одобри утре сключването на договор с производителя
Коментари Харесай

ЕК ще одобри утре договор за ваксината на Модърна

Европейската комисия ще одобри утре сключването на договор с производителя на ваксина срещу Ковид-19 " Модърна ". Това съобщи председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е.

Отново без да посочва цената за доставка на ваксината, тя добави, че предварителното споразумение предвижда доставка на до 160 милиона дози.

Фон дер Лайен уточни, че това ще бъде шестото подобно споразумение на ЕС с производител на една от най-обещаващите ваксини досега.

Когато се докаже, че ваксината е безопасна и ефикасна, доставките ще започнат едновременно за всички страни от ЕС, пожелали това, и при еднакви условия, заяви председателят на ЕК. Фон дер Лайен допълни, че мерките срещу разпространението на новата болест може да помогнат, но трайното решение са ваксините.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15608  Родители на деца в Хасково ще могат да извиняват отсъствията им от предучилищни групи Родители на деца в Хасково ще могат да извиняват отсъствията им от предучилищни групи  Заради скок в болестта с COVID-19 Швеция ограничи събирането на хора на публични места Заради скок в болестта с COVID-19 Швеция ограничи събирането на хора на публични места  Две студентки стават доброволци в Коронавирус болничното заведение в Пловдив Две студентки стават доброволци в Коронавирус болничното заведение в Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР