Европейската комисия ще бъде готова с плана си за реформа

...
Европейската комисия ще бъде готова с плана си за реформа
Коментари Харесай

ЕК вероятно ще предложи плана си за реформа в миграцията през септември

Европейската комисия ще бъде готова с плана си за реформа в сферата на миграцията най-вероятно през септември, предаде БТА, цитирайки ДПА.
Всичко по темата:Мигрантска криза 80
" Готова съм да представя пакта за миграцията и предоставянето на убежище, когато му дойде времето, вероятно през септември ", заяви европейският комисар за вътрешните работи Илва Йохансон. Преди това обаче държавите членки на ЕС трябва да се споразумеят за плановете за икономическо възстановяване след коронавируса и дългосрочния бюджет, каза тя в интервю за ДПА.

Кандидатствалите за убежище в Европа са се увеличили миналата година

Предлагането на плана и постигането на споразумение между 27-те държави по въпроса с миграцията е едно от най-големите предизвикателства за Йохансон. От години южните членки на блока обвиняват останалите в липса на солидарност, а други отказват да приемат квоти за разпределение на десетките хиляди мигранти, които всяка година стигат до ЕС през Средиземно море.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 80  Над 70 мигранти акостираха на италианския остров Лампедуза Над 70 мигранти акостираха на италианския остров Лампедуза  Жозеп Борел инспектира в Гърция външната граница на Евросъюза Жозеп Борел инспектира в Гърция външната граница на Евросъюза  64-ма имигранти са задържани до Струмица 64-ма имигранти са задържани до Струмица
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР