Еврокомисарят Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20

Еврокомисарят Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 ...

Европейската комисия започва да заседава на живо.


Еврокомисарят Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова разкри, че всеки ден ЕК е заседавала онлайн.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8420
От следаващата седмица Комисията обаче ще започне да заседава "на живо", каза Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

7,4 млрд евро са събрани за производствата на ваксина, това е стартовата сума, вече са събрани повече пари и те ще се използват за проучвания, а на по-късен етап и за производство на ваксини. 

Сумата ще се раздели по пера за различните дейности, за да се стигне до производството на ваксината. 

Тези сума обхваща трите етапа разработката, производството и реализацията.  115 компании в света работята по произдвоството на ваксина. 

Втория етап е производството, а за момента в Европа нямаме достатъчен капацитет за производството на ваксина, подчерта еврокомисар Габриел.

На този етап мога да кажа, че се гордея с европейските кампании, добре позиционирани сме, каза тя и допълни, че ако се стигне до ваксина, то тя ще бъде за всички, не само за страните от ЕС.

Еврокомисар Габриел ще предложи да се създаде Европейска мрежа за клинични изпитвания.

 


Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 8420 Акция в Пловдив на полиция и БАБХ. Две заведения са затворени Акция в Пловдив на полиция и БАБХ. Две заведения са затворени Франция отговаря реципрочно на Великобритания заради наложената 14-дневна карантина Франция отговаря реципрочно на Великобритания заради наложената 14-дневна карантина Две жени, лекар и социален работник, са новозаразените с COVID-19 в област Ловеч Две жени, лекар и социален работник, са новозаразените с COVID-19 в област Ловеч
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg