Евродепутатите ще обсъдят ситуацията на външните граници на Гърция с

...
Евродепутатите ще обсъдят ситуацията на външните граници на Гърция с
Коментари Харесай

На фона на COVID-19 евродепутати обсъждат бежанския наплив

Евродепутатите ще обсъдят ситуацията на външните граници на Гърция с гръцкото правителство, Комисията, Хърватското председателство, Фронтекс и Агенцията на ЕС за основните права. Това ще стане на 2 април.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3446
Докато напрежението на сухопътната граница с Турция изглежда отшумя през последните няколко седмици, нараства тревогата заради тежките условия, при които лицата, търсещи убежище, живеят в пренаселените „ горещи точки “ на Егейските острови, особено в разгара на глобалната пандемия от COVID-19.

Борис Джонсън: Чакат ни тежки дни

Комисията на ЕП по граждански свободи ще проведе видеоконферентна среща, на която ще обсъди и направи оценка на ситуацията с мигрантите и бежнците с гръцкия министър по въпросите на миграцията и предоставянето на убежище Нотис Митараши, министъра, отговарящ за гражданска за защита Михалис Хрисохоидис, заместник-председателя на Европейската комисия за насърчаване на европейското начин на живот Маргаритис Схинас, комисаря по вътрешните работи Илва Йохансон и държавния секретар на Хърватия по европейските и международни въпроси Терезия Грас, от името на Съвета на ЕС.

Членовете на ЕП ще изслушат позициите и на изпълнителния директор на Фронтекс, Фабрис Лежери и директора на Агенцията на ЕС за основните права (FRA) Майкъл О’Флеърти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3446  Какво ще взема решение на следващия ден кабинетът, вижте дневния ред на съвещанието Какво ще взема решение на следващия ден кабинетът, вижте дневния ред на съвещанието  Общинските съветници от ГЕРБ в Павликени подариха възнагражденията си на локалната болница Общинските съветници от ГЕРБ в Павликени подариха възнагражденията си на локалната болница  В Япония за първи път записаха над 200 новозаразени с COVID-19 за денонощие В Япония за първи път записаха над 200 новозаразени с COVID-19 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР