Дуейн Джонсън се похвали в Инстаграм с нова снимка, на

...
Дуейн Джонсън се похвали в Инстаграм с нова снимка, на
Коментари Харесай

Скалата обязди алигатор и вбеси любителите на животни

Дуейн Джонсън се похвали в Инстаграм с нова снимка, на която седи над голям алигатор и държи устата му с голи ръце.



В текста под снимката той признава, че винаги е имал странен вкус за забавление, но също така си спомня времето, когато е оседлал друг алигатор и се е превърнал в герой на квартала.

" Спомням си, когато във Флорида оседлах един алигатор, великият Бърт, който отхапа седем човешки ръце и 47 пръста. Моето разбиране за забавление винаги е било спорно, а сега се държи на текилата, трябва да играя с крокодила ", пише актьорът.



И въпреки че мнозинството написа, че е велик, не на всички им допадна това и многобройни любители на животни изригнаха с възмущение.

" Повече от 100 милиона души те обичат и ти се възхищават и сред тях има деца, от тази картина ще разберат, че такова поведение към животните е приемливо.Помисли малко за своето его, " " Животните не са играчки, обичам те, но с това много ме разочарова ", " Сигурен съм, че алигаторът не се радваше на това ", " Няма нищо, което да ни развълнува на тази снимка. Не ми харесва как се показваш. " " По-добър си от това ", те бяха част от коментарите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР