Драмата в айтоското сем. Колеви става все по-заплетена. Час след

Драмата в айтоското сем. Колеви става все по-заплетена. Час след ...

Пълен обрат! Драмата със семейството на Кокала става все по-голяма! Дъщеря му избухна: Детето ми е болно, не се укривам.Драмата в айтоското сем. Колеви става все по-заплетена. Час след като Хрисимир Колев-Кокала се примоли за помощ и поиска МВР да открие час по-скоро дъщеря му и внучето му, тъй като смята, че те са в опасност след 6 февруари, се появи и самата Павлета, пише "Флагман".

Тя се е обадила в редакцията на изданието. Звучала е разстроена и като човек пред нервна криза. Думите ѝ били объркани, но в крайна сметка се разбрало, че не е под влияние на наркотици, никой не я притиска и не е нужно да бъде издирвана.

Тя заяви, че не знае къде е Валентин Чаушев. Беше силно притеснена заради това, че детето й било с инфекция и щяла да го лекува до 6 март. Не е ясно обаче къде и по какъв начин. Жената твърдяла, че ходи по лекари и че днес е била в Пловдив с 5-годишното момиченце, което било на антибиотици. Сега пътувала към Бургас, за да се срещне с лекуващия лекар на детето д-р Халачева.

Детето не ходело на детска градина поради заболяването, за което тя казала, че разполага с медицински документи и ще ги приложи „където трябва“.

„Разберете, детето ми е болно. Аз съм добре, трябва да лекувам него. Всичко, което са ви наговорили дотук, са пълни глупости“, заявила Павлета.

Тя е категорична, че няма да допусне родителите ѝ да се намесват в личния ѝ живот, защото е на 30 години и сама може да се грижи за себе си и да носи отговорност за момиченцето си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg