Драконови мерки за сигурност подготвя гръцката полиция и службите за

...
Драконови мерки за сигурност подготвя гръцката полиция и службите за
Коментари Харесай

2000 полицаи, дронове и хеликоптери за митинга днес в Атина

Драконови мерки за сигурност подготвя гръцката полиция и службите за сигурност в Гърция, за да се избегнат инциденти в неделния митинг срещу споразумението от Преспа, пише " Български новини ".
Стотици автобуси с протестиращи се очаква да пристигнат в неделя за митинга срещу споразумението от Преспа, който е настрочен за 14.00 ч пред сградата на Парламента на площад Синтагма.
2000 полицаи, хеликоптери и дронове ще записват, така че да има пълен запис за ситуацията в центъра на Атина. Ще бъдат създадени „ бариери “ от полицейски патрули, за да се противодейства при избухване на евентуални сблъсъци.
Очакванията са, че Атина ще бъде залята от над 2 000 000 портестиращи от цаля Гърция. Масовия митинг под мотото „ Македония е Гърция “ се организира срещу предстоящото ратифициране на споразумението от гръцкия парламент.
Според информация, след спечеления вот на доверие правителството на Ципрас вече е подсигурило 152 депутатски вота за гласуване на споразумението.
Митингът се организира от новосформирания „ Комитет за борба за Македония “, който включва четири организации, две от които са гърци от диаспора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР