Д-р Стоян Монев, който работи на първа линия срещу коронавируса

...
Д-р Стоян Монев, който работи на първа линия срещу коронавируса
Коментари Харесай

Лекар показа шокираща снимка на лекарствата, нужни на един пациент с COVID-19

Д-р Стоян Монев, който работи на първа линия срещу коронавируса в общинска болница в Германия, публикува шокираща снимка в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Лекарят показва всички лекарства, който се дават на един пациент с COVID-19 през първите 8 часа от постъпването му в болница.



На снимката се вижда цял кашон с медикаменти, които се дват на пациента.

" За първите 8 часа медикаментите за ЕДИН пациент с COVID-19... А някои ги лекували с чайче... ", написа в профила си българският лекар в Германия.

Думите му са в отговор на изказването на доцент Атанас Мангъров, който преди време заяви, че коронавирусът не може да се лекува и пациентите трябва да пият чайчета и да чакат да им мине.

За първите 8 часа медикаментите за ЕДИН пациент с КОВИД 19 при мен... А някои ги лекувал с чайче един доцент...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15797  Водещият на Водещият на " Фермата " Андрей Арнаудов е с COVID-19  ВМА: Може да дарите плазма за Covid заболели без PCR тест ВМА: Може да дарите плазма за Covid заболели без PCR тест  Унгария удължи рестриктивните мерки за влизане на чужденци поради COVID-19 до февруари следващата година Унгария удължи рестриктивните мерки за влизане на чужденци поради COVID-19 до февруари следващата година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР