Д-р Николай Брънзалов от БЛС коментира как действат личните лекари

...
Д-р Николай Брънзалов от БЛС коментира как действат личните лекари
Коментари Харесай

Д-р Николай Брънзалов: Писмото на Ананиев не кореспондира с предходната нормативна база

Д-р Николай Брънзалов от БЛС коментира как действат личните лекари при съмнения за коронавирус, след писмото на здравния министър, в което той ги обвинява, че не са достатъчно ангажирани.
По думите му министърът е бил подведен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6721
Знаем от къде може да е стигнала такава информация до министъра, но не мога да го кажа, защото нямам доказателства, каза той.

Личните лекари призовават здравния министър да разреши още ваксини

Писмото ни обърка. То не кореспондира с предходната нормативна база.Ние върнахме наше, в което имаме 7 въпроса, каза д-р Брънзалов.
Как някой ще отиде да се прегледа при личния си лекар, ако знае, че той е бил контактен с потенциално заразен, попита той.

Той заязи, че е оптимист за изхода на епидемията.

Има вариант личните лекари да се включват в тестването на пациенти, каза той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6721  Коронавирусът настава в Канада, Мексико и Бразилия Коронавирусът настава в Канада, Мексико и Бразилия  Д-р Кунчев отива в Пловдив, 1000 поданици на града и региона ще бъдат изследвани Д-р Кунчев отива в Пловдив, 1000 поданици на града и региона ще бъдат изследвани  Съединени американски щати са на прага на скръбен връх с над 60 000 умряли от ковид Съединени американски щати са на прага на скръбен връх с над 60 000 умряли от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР