Д-р Калоян Йорданов сподели в социалните мрежи видео от болницата

...
Д-р Калоян Йорданов сподели в социалните мрежи видео от болницата
Коментари Харесай

Злокобно видео от спешно отделение на болница в Италия

Д-р Калоян Йорданов сподели в социалните мрежи видео от болницата в Бергамо. На него се виждат множество пациенти настанени във всяко кътче на болницата, по коридорите, пред тоалетните. Кадрите ни карат да се замислим.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2668
Коронавирусът наподобява грип. Това е продължителна пневмония, която убива стотици всеки ден, споделят лекари в болницата. Италианските лекари се обръщат към всички народи, че ако се отнесат отговорно към препоръките и спазват изолацията, ще имат шанс да избегнат кризисната ситуация, която те самите изживяват.

Хирург в болница в италианския град Бергамо разказа за критичната ситуация в един от най-пострадалите градове от коронавируса в Европа пред репортер на Corriere Della Sera.

Заразените с Covid-19 в Европа надхвърлиха 250 хиляди души

Видеото показва коридорите и стаите на отделение, различно от Реанимация. Виждат се множество интубирани пациенти, настанени са във всяко свободно кътче на болницата - в ъглите, в коридора, до вратите и пред тоалетните. Част от тези хора вече не са сред живите.

„ Искам да обърнете внимание на тишината - чува се шум само от работата на апаратите... и толкова. Малко е злокобно, нали? “, отбелязват лекарите.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2668  Първата оздравяла пациентка от COVID-19 бе изписана през днешния ден от УМБАЛ Първата оздравяла пациентка от COVID-19 бе изписана през днешния ден от УМБАЛ " Александровска "  В Димитровград трима са нарушили карантината В Димитровград трима са нарушили карантината  Коронавирус и в Кърджали, кметът свика незабавно спешния щаб Коронавирус и в Кърджали, кметът свика незабавно спешния щаб
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР