Д-р Владимир Сугарев - специалист по вътрешни болести, хомеопатия, шуслерова

...
Д-р Владимир Сугарев - специалист по вътрешни болести, хомеопатия, шуслерова
Коментари Харесай

Д-р Владимир Сугарев обясни може ли хомеопатични препарати, които помагат при сърдечни болести

Д-р Владимир Сугарев - специалист по вътрешни болести, хомеопатия, шуслерова терапия, апитерапия, фунгитерапия, фитотерапия, диететика. За ефекта както от хомеопатията, така и от останалите алтернативни лечебни методи; за това защо традиционният български фасул е толкова полезен за здравето, както и още полезни съвети, вижте в интервюто с д-р Сугарев.
- Д-р Сугарев, каква е историята на хомеопатията?
- Хомеопатичният метод на лечение е известен на човечеството от повече от 250 години. Но през 1903 г. концерни изобретяват по химичен път производството на хапчета и оттам-насетне те влагат огромни усилия и средства, за да се забрави старото лечение. Лечение, което е близко до природата, което използва и хомеопатията. И по този начин да се даде превес на лекарствата, произведени по синтетичен и химичен път.
Хомеопатията я има в България още от началото на 19 век. В Софийския университет е имало професори, които са практикували хомеопатична медицина. Всичко това обаче остава в забвение. И след като се случиха промените в нашето общество преди 2-3 десетилетия, тогава изведнъж се появиха много хора, които заявиха, че са учили това в чужбина. В крайна сметка се създаде стройна структура, благодарение на която с медицински хомеопатични препарати и в момента се лекуват много хора в България.

Може ли хомеопатични препарати да помагат при сърдечни болести четете в най-полезния сайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР