Д-р Антъни Фаучи от Националния институт по алергия и инфекциозни

...
Д-р Антъни Фаучи от Националния институт по алергия и инфекциозни
Коментари Харесай

Д-р Антъни Фаучи разкри кога най-рано САЩ може да произведе ваксина срещу COVID-19

Д-р Антъни Фаучи от Националния институт по алергия и инфекциозни болести заяви пред National Public Radio (NPR), че е възможно САЩ да разполагат с ваксина срещу COVID-19 през декември тази година, предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8381
Въпреки това, една от най-известните фигури в оперативната коронавирусна група към Белия дом добави, че по този въпрос не могат да се дават никакви обещания. Фаучи също така отбеляза, че след като е налична ваксина, това не означава, че тя ще бъде напълно ефективна.

Лабораторен екип тества неофициално ваксина срещу COVID-19 върху себе си

Лекарят продължава да настоява, че ваксината трябва да се прилага за широката общественост, само след като учените я сметнат за напълно безопасна.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8381  Смъртните случаи от ковид във Англия се усилиха с 351 до 36 393 Смъртните случаи от ковид във Англия се усилиха с 351 до 36 393  Прокуратурата погна онлайн търговци, продавали лекове за ковид Прокуратурата погна онлайн търговци, продавали лекове за ковид  Само един нов случай на ковид в Словакия през последното денонощие Само един нов случай на ковид в Словакия през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР