Дотук разпространението на COVID-19 в глобален план е заразило над

...
Дотук разпространението на COVID-19 в глобален план е заразило над
Коментари Харесай

Коронавирусът отне живота на световен водещ вирусолог

Дотук разпространението на COVID-19 в глобален план е заразило над 900 хил. души и отнело живота на повече от 46 000. В тази черна стастика влезе и името на Джита Рамджи, която бе сред водещите учени в света в борбата срещу друг не по-малко опазен вирус – ХИВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3676
Д-р Рамджи е издъхнала в местна болница в град Дърбан в Република Южна Африка на 31-ви март след усложнения, предизвикани от заразяване с коронавирус, информираха местни и световни медии.

Звезда от " Междузвездни войни " угасна в битката си с коронавируса

От здравното министерство на африканската страна съобщиха, че смъртните случаи вече са пет, а заразените с новия вирус са над 1350 души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3676  Жестоки наказания за нарушение на карантината в Русия Жестоки наказания за нарушение на карантината в Русия  Проф. Витанов предизвести какво се чака на Великден поради COVID-19 Проф. Витанов предизвести какво се чака на Великден поради COVID-19  Влакови вагони и игрища стават болнични отделения в Индия Влакови вагони и игрища стават болнични отделения в Индия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР