До края на годината Европейската комисия (ЕК) очаква ваксина срещу

...
До края на годината Европейската комисия (ЕК) очаква ваксина срещу
Коментари Харесай

До края на годината ЕК очаква ваксина срещу COVID-19

До края на годината Европейската комисия (ЕК) очаква ваксина срещу COVID-19. Първата ваксина срещу коронавирус ще се появи в края на тази година или в началото на следващата година.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11305
Това заяви еврокомисарят по въпросите на здравеопазването Стела Кириакидес в интервю за германския вестник Handelsblatt.

5 милиона станаха заразените с коронавируса в САЩ

Според нея факторът " време " играе решаваща роля за преодоляване на коронавирусната криза. Тя призна, че ваксината няма да реши всички проблеми наведнъж, но " постепенно ще върне хората и икономите към нормалния живот.

Кириакидес също изрази загриженост относно нарастващия брой случаи на зараза в страните от ЕС, и призова властите на държавите-членки на общността да предприемат всички мерки, за да предотвратят широкото разпространение на заразата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11305  5 милиона станаха инфектираните с ковид в Съединени американски щати 5 милиона станаха инфектираните с ковид в Съединени американски щати  Италия резервира карантината за идващите от България Италия резервира карантината за идващите от България  Само два нови случая на ковид в Словения Само два нови случая на ковид в Словения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР