Дознателката от Уфа, която бе изнасилена от трима полицаи, бе

...
Дознателката от Уфа, която бе изнасилена от трима полицаи, бе
Коментари Харесай

Уволниха за пиянство дознателката, изнасилена от трима началници

Дознателката от Уфа, която бе изнасилена от трима полицаи, бе уволнена. Според пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Башкортостан, причината за освобождаването й от служба е употребата на алкохол на работното място. Заедно с нея и друга дознателка, която е свидетелствала по делото за изнасилване, е загубила позицията си. Уволнени са и основните обвиняеми. Това предават световните медии.

„ По време на служебна проверка е установено, че двете служителки на разследващото звено, заедно с трима началници на отдели на МВР, са употребявали алкохолни напитки в сградата на вътрешното министерство в Уфа,” казват от МВнР.

Ето защо е взето решение двете служителки да бъдат уволнени заради поведение, опетняващо честта на работещите в областта на външните работи.

Както БЛИЦ съобщи, жертвата на изнасилване се е оказала дъщерята на началника на силовото подразделение на полицията в република Уфа. Един от заподозрените за изнасилване е началник на жертвата като според данните, в нощта на 30 октомври девойката е била нападната в сградата на отдела на Министерството на вътрешните работи в района на Уфа. Служителите на реда твърдят, че са пили алкохол в сградата на отдел " Миграция ". Един от тях е извикал колежката си дознател в кабинета, където мъжете й се нахвърлили. Сред заподозрените е 51-годишен неин началник, както и още двама полицейски ръководители на 50 и 34-годишна възраст съответно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР